torstai 14. helmikuuta 2013

Hyvä,että yhtälö on näin päin.

Hmm. Puhelimeni soi tuossa viiden aikaan,kun olin tulossa duunista himaan. Talossa katkennut tv signaali, ja tietenkin kaapelin kautta toimiva siis internet. Ahaa. Mielenkiintoista. Soitto oman rappuni naapureille,kyllä.  Vika kuulemma talossa, väitetään yrityksistä,  joiden jotain pitäisi tietää.
Soitto urakoitsijalle. Mielenkiintoista- soitto maanrakennus-eli kauhamiehelle. Muuten hyvä,muttei kaapeliakaan ole tullut tänään vastaan, joka olisi voinut mennä poikki. Timantilla on  kellarissa menty seinien läpi, mutta läpiviennit aina tarkastetaan, ihan juuri näiden asioiden takia. Mitään ei ole tullut vastaan, joka asian selittäisi.
Minun valokuituni, jonka tarjoaa Tampereen puhelin, toimii moitteettomasti, ja istun pöytäkoneeni juuri. 
Taloyhtiön toinen talo pelaa moitteettomasti. Tv huutaa tarkista antenni,ei signaalia. Joku vahvari on nyt tipautettu alas, tai sähkömies on onnistunut muten vaan jossain.

Kuinka sujuu ihmisiltä ilta ilman televisiota tai internettiä? Haa.  Kuinka kukakin osaa viettää iltaansa ilman sähköistä viestintää? 
Miten ihmiset ottavat nämä vastoinkäymiset? 
Jos tämä johtuu jostain tekemisestä, on  se harmillista.
Muistutan,ettei kukaan kuitenkaan kuole.
Aamulla, ja aamupäivän,päivän aikana olemme jo paljon viisaampia.Nyt vedämme henkeä ja leikimme vaikka käpylehmillä.
Edit:
Aikani soittelun jälkeen tilanne on entistä hassumpi. Vain meidän kolmen asunnon kuilu ja alhaalta yksi kellarikerroksen asunnoista pimeänä. Kaikki muut 90 asuntoa toimivat. Hyvä,että yhtälö on niin päin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti