lauantai 16. helmikuuta 2013

Nyt olen yrittänyt oleentua jo teetettäviin lisätöihin. Tiedän jo osan. Yksi seinä eteisestä pitää purkaa. Helppo nakki-ei ole kantava. Olen jo kerran sen purkanut ja  tehnyt uuden- mutta ei. Ei toimi. Avaan sen kokonaan. Uutta en rakenna, vaan otan myähemmin yhteyttä Tampereen liukuovitehtaaseen, ja he miettivät tuon tilan jakamisen, nyt tarvitsen vain purkamisen.  Liukuovitehdas on tehnyt kiinteän kaapiston minulle tänne kotiin jo aikaisemmin, ja palvelu-laatu ja hintasuhde kohtaa ehkä paremmin kuin missään. On muuten yksi harvoja yrityksiä,joiden jälkiä en myöskään siivonnut yhtään. Hyllyt pyyhin, that's it. Tuollaista ei satu ihan joka päivä.

Vanhat lattialista ( uudet) joudun poistamaan, sillä uudet  johdotukset eivät mahdu sinne taakse.  Niitä muovisia listojen päälle tulevia en todellakaan kotiini  huoli. Urakoitsijan kanssa pitää jutella hyvissä ajoin, millainen listavalikoima heillä on, vai etsinkö muualta. Sillä on väliä- mille joku näyttää. Helpoin vaihtoehto olisi julkisissa käytettävä kouru, leveä valkoinen,,mutta materiaali on muovia. Sen saisi aina avattua ja painettua takaisin kiinni, jos johdotuksessa tulee jotain. Tätä tarvitsee miettiä nyt hieman,  Seiniin pitää piirrellä kohdat, minne haluan lisää sähköä- ja kuinka paljon. Lukea nippua, jonka olemme saaneet, jossa lukee suunnitelman mukaiset asiat.  Onneksi olen tehnyt paljon nimenomaan tätä varten, ja enenn kaikkea-  jättänyt tekemättä. Olen asunut pian viisi vuotta tässä, ja tätä remonttia  olen odottanut.
Vasta tämän jälkeen kotini tulee saamaan lopullista näkönsä.
Hyvää kannattaa odottaa.
Keittiömaailman suunnittelija pitää tavata uudelleen, hänellä pitäisi olla pian valmiina keittiöni raakasuunnitelmat.  Tarvitsen uuden tulevan keittiäni sähkön paikat, jotka vedätytän paikoilleen nyt tämän  tulevan remontin aikana. Uusi keittiö joutuu itsessään hieman vielä odottamaan- sillä uusi haave kaatui kolariin, ja autokauppoihin.  Sille ei mahda minkään nyt.
Kun on sietänyt puolivalmista näin kauan, sieltää vielä hetken aikaa lisää. Yksi ylimääräinen vuosi ei ole  mitään tässä kohti.
Tärkeää on miettiä,missä huoneissa haluan katsoa televisiota. Mihin kohtaan haluan valoa. Yhtään jatkojohtoa en kotiini halua. Yhtään valoa en halua huonoon kohtaan siksi,ettei sähkö riitä.
Suunnittelemine on lystikästä. Pitää vaan anta mielikuvituksen lentää, sitten hieman suitsittaa sitä, ja tunkea villiä hullummat asiat realistiseen muotoon ja paketti hyvä.

Huomenn infotilaisuus klo. 17.30.
Toivottavasti ihmiset tulevat runsain joukoin mukanaan tuhti nippu kysymyksiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti