tiistai 19. helmikuuta 2013

Poikkeus vahvistaa säännön.

 Työmaakokous numero yksi ja sen jälkeen kierrokseltani ottamat kuvat.  Mitä kokouksessa käsiteltiin. Käsillä olevia,  hankittuja lupia, määräysten noudattamista, lakisääteisiä. Valvoja kirjaa kaiken ylös, varmistaa että hänellä on kaikilta vaaditut selosteet. Kaikki hallinnassa, eri viranomaistahot ovat saaneet vaadittavat lippulappunsa jokaisen alan urakoitsijalta. Joka hetki oppii itse jotain uutta, näin tämä menee.
Rakennusluvat,viranomaisasiat. Osapuolten vastuu- ja yhteyshenkilöt.  Piirustusten tarve- sekä  jakelu. Liikkuvan tiedon määrä on valtava. Ja ajatella, joskus kaikki on liikkunut vain apinapostilla - ja silti kaikki remontit on aina tullut valmiiksi. Nyt klikataan, ja siirtyy pdf, tai mikä tahansa  tiedostomuoto seuraavan  koneelle. Työn voi tehdä  mihin vuorokauden aikaan tahansa. On tässä puolensa!  Työmaatilanne, rakennuttajan ja valvojan asiat.
Sen sanon noin kuin oltuani kuunteluoppilaana, että  henki pöydän ääressä on hyvä. Mukana on oiva sekoitus tuoretta ja kokeneempaa. Balanssi hyvä. En valita,päinvastoin.
En henkilökohtaisesti,enkä myöskään noin kuin taloyhtiön edustajana

 Tämä kuva on B talon saunaosastolle mennessä. Porraskäytävästä  askel ja montussa ollaan

 Varastothan ihmiset saivat ihan melkein tyhjiksi. Ei silti voi valittaa, todella minimaalisen vähän tavaraa tuolla varastoissa enää on, vaan kaikki on siirtynyt nätisti lavalle. Poikkeus vahvistaa säännön ihan aina.
Näitä lappuja tulee vastaan. Nämä tilat on myös remontin ajaksi sarjoitettu uudestaan,että säilyvät myös tyhjinä, jotta  asiallisesti ja aikataulussa saadaan tarvittavat työt tehtyä.
***
Naputtelen tuonne Keittiömaailmaan, ja kysyn, milloin sieltä edustaja ehtii täällä käymään.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti