keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Ei voi mennä pieleen.

Kun itse on puolikuntoinen, ei ihan  jaksa kaikkea sitä,mitä haluaisi.
Toisen työmaakokouksen pidimme  tiistaina, ja tilannehan ei ole huono. Yleisesti ottaen etenemme aikataulussa, nyt vain märät saunat, joita on kaksi- aiheuttavat hieman aikataulujen kanssa ihmetystä. Huoneistokohtaisia aikatauluja ei haluta muuttaa- eikä muuteta, joten meillä on mietinnässä korvaavien   sosiaalitilojen järjestäminen ensimmäisen kuilun ihmisille. Onneksi liki on muutama tyhjentyvä vuokra-asunto,jota voi miettiä. On oltava luova, ja mukautuvainen- muutoin tätä ei saa vietyä eteenpäin.
Nyt arkkitehdillä onkaksi tyhjempää phjaa edessä- ja mietitään kahta erilaista mallinnusta saunoihin. Hieman muutoksia, kun on mahdollisuus. Kahdelle pesutilalle ei ole tarvetta. Muutoksia saa tulla, ne on jopa suotavia. Muutoksilla voidaana parantaa myös tietyllä tapaa jopa yleistä turvallisuutta. Turvallisuutta myös pesutiloissa, luoda koko perheelle sopiva pesutila, jossa saunasta on  näkyvyys pesutilaan, jolloin vaikka lapset voivat olla  ammeessa. Pikku juttuja.On monta erilaista huomioitavaa asiaa. Aina, pitää vain muistaa nähdä ne kaikki.
Ensi tiistaina kokoontuu hallitus, asialista on pitkä, tässä kohti on hyvä myös naputella kalkulaattorilla summia yhteen, tämä alkuvaihe teetättää myös muutos- ja lisätöitä, sillä pohjien alta paljastuu kaikenlaista sellaista, minkä olemassaolosta ei vaan ollut tietoa, vaikka tutkittu on. Elämä yllättää.
Takapihan routiminen, tehdäänkö sille jotain? Kaivurit olisivat jo pihalla? Joka päivä tulee kysymyksiä ilmaan, ja joka päivä pitäisi osata päättää jotain.
Työmaakookouksessa saa ja pitää olla aika tarkkana. Pitää myös tyhjentää pää kaikesta jonninjoutavasta ja luottaa terveeseen järkeen. Kun koko ajan huolehtii siitä,että asiat tehdään oikein,eikä oikaista- ei voi mennä pieleen,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti