perjantai 9. elokuuta 2013

Jopas jotakin, onpas aikaa taas vierähtänyt, ja melkein jo kesä alussa. 

On ollut ilmeisen paljon kiireitä ja tekemistä, tai sitten vaan asiat ovat jotenkin jääneet.
Remontti etenee, kaksi ensimäistä linja aon luovutettu.
On out plajon hankaluuksia, yhä hinkkaamme muutamia.

Koska vesipisteiden ja sähköjen etäisyyden pitää olla määrä x, ja koska kh tiloihin ollaan haluttu pesukone varaus, on aikamoinen jumppa olemassa. Ja on. Hitto,kun pikkiriikkisiin neliöihin ei vaan tahdo mahtua tavaraa. Ei hemmeti.
Saunan,pesutilan lattia on ed.liian kostea,että päästäisiin laatoittamaan, mutta seiniä onneksi päästään jo tekemään. Ny hyvä, jo on aikakin.


Oessa on kuvaa, jossa valmistuneeseen asuntoon on uusittu enemmän, tai sitten vähemmän. Tai jossa keittiö on uusi, ja toisessa vaan sen ikivanha.

Asuntoja on 95 ja voi hyvää päivää,kuinka paljon erilaisia variaatioita on asunnoissa,ihan kaikesta.
 Minä pääsen näkemään poikkeuksellisen paljon,koska pyrin olemaan kaikkissa purkukatselmuksissa mukana. Tämä on loistava tapa päästä hahmottamaan myös tila, missä taloyhtö noinkuin yleisesti ottaen ihan oikeasti on.

Tämän kautta avartuu tietämys ihan eri tavallakin vain itsekseen miettimällä. Livetietoa, todellakin.Olen edelleen sitä mieltä,että tämä on mielenkiintoista.
Olen kesän aikana myös viettänyt  kesälomastani osan aikaa poikien kanssa aksatyömaalla. Miksi? Siksi?
Olen tuhannen utelias, ja haluan nähdä, mitä j a miten asia menee, toimii. Ja olen minä nähnytkin.
Tämä on niin opettavainen tarina,kuulkaas. Todellakin, ja enemmänkin. Pidän tästä.
Samalla arvostan tietenkin eri alojen  paikalla olevia ihmisiä ainan enemmän.
On kuitenkin jännä,että tässä sama,kuin musabisneksissäkin, niin harva osaa arvstaa niiden mustapukuisten duunia, ja suurempi osa arvistuksesta lankeaa työpöytien ääreen. Tilanteen pitäisi tasoittua, sillä ei ole toista ilman toista, eikä hyvää lopputulosta ilman sitä sujuvaa yhteistyötä, ja molempien puolien kovaa duunia.


Minun asuntoni on luovutettu, joten asiat  ovat  hyvällä mallilla. 

Jotenkin olen nyt paljon enemmän  hoodeilla,kuin tuossa toukokuulla,kun viimeksi päivitin. Kesäloma latasi hieman akkuja, jotka olivatten kyllä aika lopussa.
Nyt on hyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti