keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Joita en arastele käyttää.

Oheiset kuvat eiliseltä. Aika myllättyä on.
Tänään jylistellään läpivientejä naapurirapussa- onneksi valikoin oman muutaman vapaapäivän hiihtolomalle niin,ettei tuo  timantti ole omassa rapussani.  Nytkin kuuluu hyvin..

Ihmisten pinnaa ja sietokykyä koetellaan, sillä tänä päivänä sietäminen ei ole ihan itsestäänselvää. Varsinkin kun aikuisiällä voi itse aika paljon valikoida jo, mitä ja millaisia asioita elämäänsä sisällyttää.  Tämä todella on astumista omalta mukavuusalueelta ulos. Ja pitkälle. Rappu on lisäksi aika huiman näköinen näiden töiden jälkeen. Vaikka timantilla läpi mennessä on vesi mukana, jolloin homma on inansa siistimpää- niin silti. Siistiä siitä ei silti saa. Fakta.

 Aikataulu? Siinä ollaan.
Tähän törmäsin eilen. Kuinka totta. Vaikka ihmiset kuinka arvostavat pientä vastiketta, ei se ole ollenkaan tae hyvinhoidetusta yhtiöstä.  Jo uuden talon kanssa kannattaa miettiä se, mitä ja millaista vastiketta kerätään,että taloyhtiön kassassa on aina kahden kuukauden vastikkeita vastaava määrä . Silloin talous on jo aika kohdillaan, sitä pidetään nyrkkisääntönä- ainakin vanhan liiton isännöitsijöiden kesken. Eikä huono sääntö olekaan.
Jos jokainen pikkuasia hoidetaan pankkitilin limiitillä- ei hyvä heilu.  Tuo Furuhjelmi puhuu paljon ja asiaa, hänen kirjoituksensa ovat vielä niin lopppuun asti usein väännettyä,että luetun jopa ymmärtää. Tämä sivusto kannattaa ottaa seurantaan. Vaikkei muka olisi kiinnostunutkaan.
Selata sivua,pitää sitä hakupaikkana,kun jotain kysymyksiä tulee eteen.
Sieltä löytää aika pitkälle vastauksen liki kaikkeen kingerryttävään.
Josko  joisin vielä kupin kahvia, ja lähtisin hyvin monen tunnin lenkille tuonne komeaan keliin. Kun palaan- tätä mekkalointia on muutama tunti vähemmän jäljellä. Ja on minulla tuossa vieressä  ne Pelttorit, joita en arastele käyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti